Købsinformation
Returnering af varer

Købte varer kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsesdatoen. Hele beløbet vil blive tilbagebetalt 1-2 dage efter at vi har modtaget din retur.6 måneders forhandlergaranti

Vi tilbyder en 6-måneders forhandlergaranti, som dækker funktions- og materialefejl. I tillæg til vores egen forhandlergaranti, omfattes nyere objekter ofte af producentens globale garanti. Hvis produktet omfattes af producentens garanti vil dette fremgå i vores beskrivelse af uret. Alle ure på vores hjemmeside bliver kontrolleret af os før de sendes til dig. Vi tester funktion, stand og kontrollerer at uret er ægte..Testet & synet

Vi kontrollerer alle objekters funktion og ægthed. Alle ure er blevet grundigt testet og rengjort, og kommer med 6 måneders forhandlergarantiy. Vi verificerer også urets baggrund og historie, så vidt det er muligt, ved hjælp af producentens register. Hvis en del af uret er blevet erstattet efter at det forlod producenten, vil det fremgå tydeligt af produktbeskrivelsen, sammen med information om hvornår:

  • seneste eftersyn blev udført
  • urværkets præcision blev testet
  • et fuldstændigt kompressionstest op til den relevante vanddybde senest blev foretaget

Vandbeskyttelse

En vintageures vandbeskyttelse er individuel og afhænger af flere faktorer, såsom alder, tilstand, hvordan det bruges, og ikke mindst hvordan konstruktionen ser ud. Vi har ikke udføre trykprøvning på alle ure, hvis det sker, er det tydeligt bemærket under "Stand".
Generelt følger tætheden tilstand, en dykkerklokke, som er et år gammel og i god stand vil sandsynligvis holde vand ud, men for et ti år gammelt ur er det mere usikkert.

VintageWatches.dk anbefaler, at du selv tjekker for lækager hos en urmagare, hvis du har til hensigt at svømme eller dykke med dit vintageure.Sikre betalinger

Du kan vælge mellem at betale med kort eller via bankoverføring. Sammen med vores betalingsleverandør arbejder vi med højst mulig sikkerhed når det gælder pengetransaktioner, f.eks. bliver følsomme oplysninger som kortnumre aldrig opbevaret permanent. Vi tager alle forholdsregler for at sikre, at priserne på hjemmesiden er korrekte, men forbeholder os retten til at afvise en ordre, hvis prisen på objektet ikke er korrekt.

Kortbetalinger

Paynova er vores partner for datasikkerheden ved alle korttransaktioner. Alle betalinger håndteres sikkert og krypteres. Alle betalinger med kreditkort kontrolleres manuelt, en betalingsbekræftelse sendes til din e-mailadresse.

Vi modtager følgende kreditkort:

Faktura - betale etter levering

I samarbejde med Collector Credit AB, tilbyder vi betaling via faktura. Når du vælger att betale med faktura, får du dine varer hjem, inden du betaler. Du kan derefter vælge at betale hele beløbet på én gang eller at dele betalingen op i mindre dele. Maksimumbeløb på faktura er 30.000 DKK.

Fakturaen forfalder efter 14 dage. Der tillægges et meddelelsesgebyr på 39 kroner. Fakturaen vil bli sendt via e-post.

Du kan kun bestille til din registrerte adresse i folkeregistret når du vælger faktura eller delbetaling og då skal du være mindst 20 år gammel ved bestillingstilfeldet. Når du har fået fakturaen kan du vælge at delbetale i max 36 måneder gennem at betale ind det laveste beløb som er påført fakturaen. Ved delbetaling skal du påregne en rente på 22 procent per år.

En mindre kreditprøvning vil blive udført der sommetider vil give en kreditoplysning. Ved forsinket eller udebleven betaling vil en afgift og morarente blive debiteret.

For fulstendige betingelser for Collector se neden links:
Almindelige Betingelser For Faktura Og Kontokredit
Standardisered Europeisk Forbrugerkreditinformation

Tilbagebetaling
Hvis du allerede har betalt regningen, men fortryder dit køb, har du et tilgodehavende hos Collector. For tilbagebetaling, send en mail med dine oplysninger til contactcenter.dk@collector.se, eller ring på +46(0)31 - 7502773.

Opdel betalingen

I samarbejde med Collector Credit AB tilbyder vi delbetaling på køb optil 30.000 DKK. Når du vælger denne betalingsmåde, sender Collector fakturaen til dig med forfaldstid sidst på måneden. De ekstra udgifter som påløber, vises ved kassen, når du vælger afbetalingskampagne. For at overholde din afbetalingskampagne skal du betale det beløb, som fremgår af fakturaen, som sendes til dig midt i hver måned. Der foretages en mindre kreditvurdering, som i visse tilfælde kræver kreditoplysninger. Ved forsinket eller udeblevet betaling debiteres et moragebyr og en morarente.

Kampanjenavn 3 måneder 12 måneder 24 måneder 36 måneder
Rente: 0 % 0 % 12,95 % 12,95 %
Betalinger: 3 stk 12 stk 24 stk 36 stk
Etableringsgebyr: 395 kr 495 kr 495 kr 495 kr
Ekspedisjonsgebyr: 39 kr 39 kr 39 kr 39 kr
Etableringsgebyr betales den første måned.

For fulstendige betingelser for Collector se neden links:
Almindelige Betingelser For Faktura Og Kontokredit
Standardisered Europeisk Forbrugerkreditinformation

Tilbagebetaling
Hvis du allerede har betalt regningen, men fortryder dit køb, har du et tilgodehavende hos Collector. For tilbagebetaling, send en mail med dine oplysninger til contactcenter.dk@collector.se, eller ring på +46(0)31 - 7502773.

Betaling via bankoverføring

Hvis du vælger at betale din vare via bankoverføring, vil du modtage en bekræftelse på at din ordre er modtaget og instruktioner om, hvordan du overfører pengene. Når vi har modtaget din betaling, sender vi dig en bekræftelse via e-mail.Gratis, forsikret levering

Vi leverer via FedEx og Post Danmark for at sende dit ur på den hurtigste og mest sikre måde. Alle forsendelser er gratis, og forsikret mod tab eller beskadigelse indtil pakken er leveret. Lige så snart pakken har forladt vores lager, vil du modtage en e-mail med en sporingskode, der gør det muligt at spore pakken på vejen til dig.Regler og vilkår

Returret

Du har fuld returret i 14 dage efter modtagelse af varen. Varen må dog ikke være anvendt eller beskadiget. Alle plomberinger og mærkater skal være ubrudte. Uret, tilhørende æske, dokumenter og alle medfølgende tilbehør skal returneres i samme stand som ved modtagelse.
Kontakt os for instruktioner inden du sender varer i retur. Varer skal returneres i original emballage og alle omkostninger for returen betales af køber.
Uret skal returneres til os i henhold til vores instruktioner og skal sendes forsikret med sporing, med mindre vi udtrykkelig har givet andre instruktioner.

Skulle uheldet være fremme og du modtager et ur som er blevet beskadiget, ikke fungerer, eller ikke stemmer overens med hvad du bestilte, har du naturligvis 14 dages fuld returret og returomkostningerne dækkes i så fald af os.


Privatlivspolitik

Privatlivspolitik
Dine personlige oplysninger er sikre hos os. Vi udleverer aldrig dine oplysninger til nogen tredje part, med mindre du har givet os tilladelse til dette i forbindelse med at oplysningerne bliver indsamlet.

Hvad er "personlige oplysninger"?
Personlige oplysninger er f.eks. dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, adresse og hvilken vare du har købt. Personlige oplysninger er også information som indsamles automatisk når du besøger vores website, f.eks. IP-nummer, browser, styresystem, dato, tid for besøget mv.

Spam-politik
Vi sender ikke så kaldt spam, og vi sælger heller ikke dine personlige oplysninger til virksomheder eller personer som sender spam. Som kunde hos os får du tilsendt information om din ordre, svar angående forespørgsler og information om vores forskellige tjenester via e-mail.

I alle vores nyhedsbreve har vi et tydeligt link, hvor du nemt kan frabede dig alle typer af meddelelser.