Kundeservice
Sikre betalinger
De fleste af de ure vi har i vores sortiment er på lager hos enten os eller vores leverandører. For bestillingsvarer fra visse producenter kan leveringstiden variere meget. Producenten kan også stoppe produktionen af en vis model, ændre på visse modeller eller ændre prisen på visse modeller. Vi gør vores yderste for at holde vores webshop med 35.000 modeller opdateret, men tager forbehold for produktionsstop, model- og prisændringer. Direkte betaling med Trustly Køb ind, og betal direkte fra din bankkonto.
Sådan gør du:
1. Vælg Trustly som betalingsmetode i kassen
2. Angiv den bank, du bruger, og identificer dig efterfølgende med bank-id eller sikkerhedskode via en sikker og krypteret forbindelse
3. Vælg efterfølgende den konto, du vil betale fra (f.eks. opsparingskonto eller lønkonto), og bekræft køb
4. Købesummen trækkes fra den angivne konto, og der fremsendes en bestillingsbekræftelse
Kortbetalning Kortbetalinger behandles i systemer, der opfylder kravene iht. sikkerhedsstandarden PCI-DSS. Du kan få oplysninger om din betaling ved at kontakte Qliro via kontaktoplysningerne på Enkla och säkra betalningar - Qliro

Du kan betale med enten debit- eller kreditkort uden gebyr (VISA og MasterCard). Betaling med kreditkort håndteres af vores betalingspartner Qliro. Af hensyn til øget sikkerhed anvender vi 3D-Secure, som er en global sikkerhedsstandard udviklet af VISA og MasterCard til onlinehandel.

Sådan gør du:
1. Vælg kortbetaling som betalingsmetode i kassen.
2. Vælg korttype og indtast informationerne. Bemærk at der minimum skal være to måneders gyldighed tilbage på kortet.
3. Købet kontrolleres af Qliro
4. Såfremt købet godkendes af Qliro, trækkes pengene direkte (i overensstemmelse med svensk lovgivning). Har du spørgsmål til køb som ikke godkendes bedes du kontakte Qliro.
Qliro - faktura Fakturaen skal betales inden for 14 dage fra faktureringsdato. Fakturaen sendes via e-mail til den e-mailadresse, du oplyser ved købet.
Ved for sen betaling fremsendes en påmindelse, og der pålægges et gebyr på 100 DKK. samt morarente på 7 % + gældende referencerente. Ved yderligere forsinkelse pålægges der lovbefæstet inkassogebyr.
Ved fakturakøb forbeholder vi os ret til at søge kreditoplysninger igennem Qliro AB. Indsamling og behandling af dine personlige oplysninger samt kreditoplysninger er nødvendig, for at vi kan behandle dit ønske om 14 dages kredit. 
Få yderligere oplysninger om Qliros vilkår ved at klikke her Qliro - konto og delbetaling Hvis du vælger delbetaling, får du øjeblikkeligt besked om, hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt, og vi kan behandle dit køb efterfølgende. Hvis din ansøgning ikke godkendes, kan du gå tilbage og vælge en alternativ betalingsmulighed. Du kan have ét eller flere igangværende delbetalingskøb, som samles af Qliro på en månedlig faktura, der fremsendes til dig via e-mail i midten af hver måned. Du kan til enhver tid i løbet af delbetalingsperioden indfri den udestående saldo.
Vi tilbyder følgende muligheder for delbetaling
Betalingsmulighed 6 måneder 12 måneder 36 måneder Konto*
Stiftelsesomkostninger 0 DKK 0 DKK 0 DKK 0 DKK
Administrationsgebyr 0 DKK 0 DKK 0 DKK 0 DKK
Årlig rente 18 % 18 % 18 % 22,70 %
Eksempel ved køb på 10.000 kr.
Effektiv ränta  19,56 % 19,56 % 19,56 % 25,22 %
Til betaling pr. måned 1 755 DKK 916 DKK 361 DKK 940 DKK
Samlede omkostninger 10 530 DKK 11 001 DKK 13 018 DKK 11 271 DKK

*Gældende ved afbetaling over 12 måneder
Ved for sen betaling fremsendes en påmindelse, og der pålægges et gebyr på 100 DKK samt morarente på 7 % + gældende referencerente. Ved yderligere forsinkelse pålægges der lovbefæstet inkassogebyr.

I forbindelse med købet forbeholder vi os ret til at søge kreditoplysninger igennem Qliro AB. Indsamling og behandling af dine personlige oplysninger samt kreditoplysninger er nødvendig, for at vi kan behandle dit ønske om køb på kredit.

Fuldstændige vilkår:Qliros fuldstændige vilkår for konto og delbetaling finder du her.
Se også Standardiserede europæiske forbrugeroplysninger. Qliro "Køb nu – betal senare" Rente 0 %
Stiftelsesomkostninger 29 DKK.
Ingen yderligere omkostninger tillægges.
Fakturaen fremsendes med post i midten af kampagnemåneden

Ved for sen betaling fremsendes en påmindelse, og der pålægges et gebyr på 100 DKK samt morarente på 7 % + gældende referencerente. Ved yderligere forsinkelse pålægges der lovbefæstet inkassogebyr.

I forbindelse med købet forbeholder vi os ret til at søge kreditoplysninger igennem Qliro AB. Indsamling og behandling af dine personlige oplysninger samt kreditoplysninger er nødvendig, for at vi kan behandle dit ønske om køb på kredit.

Fuldstændige vilkår: Qliros fuldstændige kampagnevilkår finder du her.
Se også Standardiserede europæiske forbrugeroplysninger..

Køb via Bankoverførsel Ved køb via bankoverførsel vil der efter den manuelle kontrol komme en bekræftelse på, at ordren er modtaget samt indbetalingsinformation. Dette sendes til Dem via e-mail.

Generelle oplysninger Juridisk navn: Scandinavian Luxury AB
Svensk CVR-nr.: 556721617001
Dansk momsnummer: SE12638027
Adresse: Brunnsgatan 21 A, 111 38 Stockholm, SWEDEN
Tlf. 70 14 54 24
E-mail: support@urvaerket.dk